Помогите пожалуйста!Выберите глагол в форме Past Simple:
A)haven't gone.
B)hadn't done
C)doesn't do
D)hasn't gone
E)Didn't play
Вставьте необходимое сочетание с модальным глаголом:
I felt sick yesterday. I … anything.
A)could eat
B)can eat
C)could eaten
D)couldn't eat
E)can't eaten
Переведите в косвенную речь:
Samat said: "they are friends".
A) samat said they are friends
B) samat said they had been friends
C)samat said they friends
D) samat said they were friends
E) samat said they have been friends
Выберите предложение в котором инфинитив использован в функции обстоятельства:
А)I know him long enough to ask for help.
В)I can read and write since I was seven.
C)To know a foreign language is useful for your mind
D)this book is worth reading.
E)he was happy after the holiday.
Выберите значение приставки post-
A)под
B)взаимно
C)после
D)сверх
E)внутри
Закончите предложение.
We never had to take part in the party, … we?
A)did
B)have
C)do
D)had
E)didn't
Выберите правильный вариант глагола:
If Omar had studied harder he would … the University
A)had enter
B)entering
C) had entered
D)has entered
E)have entered
Выделенное слово является gerund в предложении:
А)he was fond of reading books about travels
В)the reading of the article took him only a few minutes.
С)there was a lot of snow living on the ground.
D)be careful at the street crossing
E)he took part in the second meeting

Прочитайте текст и выполните задание после текста:
People from Europe began to settle in America many years ago. The first colonists landed in the South of the USA in the late sixteenth century. They called the place Virginia. But these people did not like living there and they went back to England. The first colonists who stayed in Virginia founded the settlement of Jamestown.
Bew1790 after the War of Independence, four million colonists lived in the USA. Only half of them spoke the English language.
Закончите предложение: The first colonists landed in America ...
А)three hundred years ago
В)in the late 16-th century
C)in 1630's
D)by 1790
E)In 1620's
Закончите предложение:
The United Nation organization Building is situated in
A)Paris
B)Moscow
C)New York
D)Washington
E)London

1 ответы

  • 1. E
    2. D
    3. D
    4. A
    5. C
    6. D
    7. E
    8. A
    9. B
    10. C

Последний по теме Английский язык

Complete the second sentence so it has a similar meaning to the first, using the word given. Write

... Mississippi is the longest river in the USA. Виберіть одну відповідь: a. A b. The c. ___

61. Find the right kinds of bandages. This bandage puts on after the treatment with the help of lee

Перевести и составить 7 вопросов к тексту. Mass Media No doubt, is an important part of our life.

Кто действительно хорош в английском и может объяснить, посмотрите. Choose the correct variant: He .

Choose the correct answer. 1 You …B… do your homework before you watch TV. A can't B should C shall

21. Выберите верное местоимение: Who are you -… am Harry Brown. A) You B) He C) I D) We E) th

Прочитайте текст профессиональной направленности и переведите его на русский язык. Ответьте на вопро

Report the sentences. Example: Tony said, “What time does the bus depart?” – Tony asked what time th

Потсавьте пожадуйста все виды вопросов:My sister goes to the shop every day.